Soros-sűrűségi rekordot állíthatott fel a Fidesz

idióta rekordok
2017 november 09., 16:16

Szél Bernadett csütörtökön Brüsszelben járt, az LMP miniszterelnök-jelöltje többek között a paksi bővítésről tárgyalt uniós politikusokkal, majd utána sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy nem érdeke az európai közösségnek a paksi atomerőmű-bővítési beruházás megvalósulása; természeti, társadalmi és gazdasági kataklizmát okoz, ha a magyar kormány újabb és újabb nukleáris reaktorokat épít. 

Nem sokkal a sajtótájékoztatóról beszámoló hírek megjelenése után érkezett a Fidesz sajtóközleménye, ami gyanúnk szerint egyfajta csúcsot is jelöl: ha a címet nem számoljuk, a 12 sorból álló közleményben kilencszer bukkan fel Soros neve. A címmel együtt amúgy 1016 karakterből álló közleményben Soros neve a teljes szöveg közel öt százalékát teszi ki. 

„Mit keresett Szél Bernadett a Soros-katonáknál? - Reagálás Szél Bernadett (LMP) brüsszeli találkozóira

Szél Bernadett Brüsszelben két olyan biztossal is találkozott, akiket Soros György megbízható szövetségeseiként tartanak számon és Magyarországot támadták. Felszólítjuk Szél Bernadettet, hogy tisztázza, valójában mit keresett a Soros-katonáknál!

Az LMP elnöke - aki maga is Soros-katona és korábban migránspárti Soros-szervezetnél dolgozott - most azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az "EU lépéseinek szívében" a Soros-hálózat értékei állnak. Jourová Magyarország büntetését követelte, és bírálta a migránspárti Soros-szervezeteket érintő átláthatósági törvényt is. Szél Bernadett Soros egy másik szövetségesével, Corina Cretuval is találkozott. Mivel Brüsszelben épp felgyorsították a Soros-terv végrehajtását és a Magyarország elleni támadásokat, ezért Szél Bernadettnek tisztáznia kell brüsszeli találkozóit!”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.