Öt nyomozás zajlik a Roma Önkormányzat korábbi ügyei miatt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Megerősítette a rendőrség és az ügyészség az RTL Klub Híradójának,

jelenleg is öt különböző nyomozás zajlik az Országos Roma Önkormányzat korábbi ügyei vagy projektjei kapcsán.

Széles a spektrum:

  • vesztegetés elfogadása,
  • a Híd a munka világába program körüli visszaélések,
  • csalás,
  • hűtlen kezelés,
  • hivatal visszaélés.
Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA

A szervezetet korábban irányító Farkas Flórián a csatornának nem kommentálta az értesülést. Igaz, már egy éve nem válaszol az RTL kérdéseire. A baráti Demokratának viszont interjút adott, ebben kijelentette

„semmilyen büntetőeljárás nincs ellenem. Aki mást állít, az hazudik. Ez az ellenzék szánalmas vesszőparipája, csakhogy egyetlen hivatalos szerv sem támasztotta alá.”

Szerinte az ellenzék azért támadja, mert sikeres volt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.