Elképesztő balesetet élt túl a 96 éves ausztrál veterán

Wally Whitworth Melbourne észak-keleti részén vesztette el uralmát az autója felett - írja a 9News.

A férfi a múlt héten beteg feleségét akarta meglátogatni a kórházban, amikor  véletlenül a gázpedálra lépett a fék helyett. Whitworth  a forgalmas Burgandy Street-en vágott át Ford Fairlane-jével, átrepült két parkoló autó felett, majd egy magánkórház épületébe csapódott.

„Sosem fogom megtudni, hogyan úsztam ezt meg” - mondta a férfi az ausztrál tévécsatornának. 

Az idős férfi lába és háta sérült meg a balesetben, de rajta kívül senkinek sem esett baja.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.