Az argentin hadsereg nagy erőkkel keresi a saját tengeralattjáróját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az argentin hadsereg kereső expedíciót indított, mert már két napja fogalmuk sincs arról, hová lett a San Juan nevű tengeralattjárójuk. A 66 méteres hosszú, 44-fős tengeralattjáró a helyi média szerint azután vált elérhetetlenné, miután tűz rongálta meg a rádiójukat.

Az utolsó üzenetet szerdán kaptak a tengeralattjárótól, akkor épp 430 kilométerre voltak a parttól. A haditengerészet szóvivője azt mondta, hogy a hajót nem találták még meg, de ez nem jelenti azt, hogy elveszítették, hiszen ahhoz keresni is kell, és nem találni. A keresés jelenleg is folyik egy repülőgéppel és felderítőhajókkal. A hadsereg amúgy csak kommunikációs hibára gyanakszik. (Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.