Molnár Gyula: Csináljuk azt, amiben a legjobbak vagyunk!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Elemében volt az MSZP elnöke a párt női tagozatának 25 éves fennállására rendezett ünnepségen. Az MTI beszámolója szerint Molnár Gyula száját komoly mondatok hagyták el:

  • "az MSZP meg akar, és meg is fog állapodni politikai partnereivel a jövő évi parlamenti választásra,"
  • mire az "ünnepi díszek felkerülnek a fára", elő lesz készítve a megállapodás,
  • partnereiknek üzente, "ne simliskedjenek, ne ügyeskedjenek", és ne használják ki, hogy az MSZP "ennyire nyitott"a megállapodásra,
  • "Nélkülünk nincs kormányváltás!"

Nem tudni, hogy pontosan mire utalt, de Molnár szerint "az MSZP akkor is képes elérni a céljait, ha már mindenki azt hiszi, elfogyott körülöttük a levegő."

"Csináljuk azt, amiben a legjobbak vagyunk!"

És ebben a feladatban számítanak az MSZP nőtagozatának segítségére is.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.