Molnár Gyula: Csináljuk azt, amiben a legjobbak vagyunk!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elemében volt az MSZP elnöke a párt női tagozatának 25 éves fennállására rendezett ünnepségen. Az MTI beszámolója szerint Molnár Gyula száját komoly mondatok hagyták el:

  • "az MSZP meg akar, és meg is fog állapodni politikai partnereivel a jövő évi parlamenti választásra,"
  • mire az "ünnepi díszek felkerülnek a fára", elő lesz készítve a megállapodás,
  • partnereiknek üzente, "ne simliskedjenek, ne ügyeskedjenek", és ne használják ki, hogy az MSZP "ennyire nyitott"a megállapodásra,
  • "Nélkülünk nincs kormányváltás!"

Nem tudni, hogy pontosan mire utalt, de Molnár szerint "az MSZP akkor is képes elérni a céljait, ha már mindenki azt hiszi, elfogyott körülöttük a levegő."

"Csináljuk azt, amiben a legjobbak vagyunk!"

És ebben a feladatban számítanak az MSZP nőtagozatának segítségére is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.