Harry herceg elveszi Meghan Markle amerikai sorozatsztárt

Meghan Markle (b) és Harry herceg 2017. szeptember 25-én, Torontóban.Fotó: CHRIS JACKSON/AFP

2018 tavaszán összeházasodik barátnőjével, Meghan Markle amerikai színésznővel Harry herceg. Harry, a trónörökös Károly herceg kisebbi fia ötödik az öröklési sorban.

Harry 2016 júniusa óta jár Markle-lel, akit leginkább a Suits című, erősen indult, de erősen megfáradt ügyvédes sorozatból ismerhetnek.

Harry maga is kiadott egy közleményt, eszerint "boldogan jelentheti be" az eljegyzést és azt, hogy Markle szülei áldásukat adták a frigyre. Az 1981. augusztus 4-én született Markle édesapja fehér, édesanyja afro-amerikai. Míg apai ágon John Hussey, Sleaford első bárójának egyenesági leszármazottja, anyai ágon az ükapjának a nagyapja a polgárháború után felszabadított rabszolga volt Georgiában.

Károly herceg közleménye szerint az esküvő pontos időpontját "megfelelő időben" hozzák nyilvánosságra. (Via BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.