Harry herceg elveszi Meghan Markle amerikai sorozatsztárt

Meghan Markle (b) és Harry herceg 2017. szeptember 25-én, Torontóban.Fotó: CHRIS JACKSON/AFP

2018 tavaszán összeházasodik barátnőjével, Meghan Markle amerikai színésznővel Harry herceg. Harry, a trónörökös Károly herceg kisebbi fia ötödik az öröklési sorban.

Harry 2016 júniusa óta jár Markle-lel, akit leginkább a Suits című, erősen indult, de erősen megfáradt ügyvédes sorozatból ismerhetnek.

Harry maga is kiadott egy közleményt, eszerint "boldogan jelentheti be" az eljegyzést és azt, hogy Markle szülei áldásukat adták a frigyre. Az 1981. augusztus 4-én született Markle édesapja fehér, édesanyja afro-amerikai. Míg apai ágon John Hussey, Sleaford első bárójának egyenesági leszármazottja, anyai ágon az ükapjának a nagyapja a polgárháború után felszabadított rabszolga volt Georgiában.

Károly herceg közleménye szerint az esküvő pontos időpontját "megfelelő időben" hozzák nyilvánosságra. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.