Ordítva anyázta neje, Hosszú Katinka nevelőedzőjét Shane Tusup

sport
2017 november 27., 08:27

"Fuck you, Mr. Pass!"

Pass Ferenc úszóedző, Hosszú Katinka nevelőedzője szerint Shane Tusup ordibálta ezt középső ujját lengetve a hétvégi bajai úszóversenyen, ahol csapata, az Iron Aquatics versenyzője a verseny utolsó futamában lemaradt a startjelről, és csak 2-3 másodperccel a többiek után ugrott csak a medencébe.

link Forrás

Pass Ferenc nyilvános Facebook-üzenete szerint Tusup elég rosszul viselte a kudarcot, amiért a jelek szerint a versenyt szervező Passt hibáztatta. "A csapat világhírű vezetőedzője ezt követően kivetkőzve önmagából, minden erkölcsi gátat áthágva, ismételten tanúbizonyságot tett magas intelligenciájáról" - írta Pass a történtekről.

Pass amúgy saját bevallása szerint már legalább 15 éve szervez versenyeket. Ezek ugyan nem mindig voltak problémamentesek, voltak konfliktusai nézőkkel és edzőkkel is, de azokat eddig mindig "kulturáltan és normális emberi hangnemben kezelni tudtam a kollégáimmal karöltve". Most viszont elszakadt a cérna. "Az Iron csapta továbbra is szívesen látott vendég nálunk. A vezetőedzőjükre ez nem vonatkozik" - írta. (Via Index)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.