Megint elütöttek egy embert az M0-son

baleset
2017 december 06., 09:58
comments 17

Sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. december 6-án 10 óra 5 perckor az M0-ás autóút Diósd felé vezető oldalán, a 3+000-ás kilométerszelvényben, Törökbálint külterületén - írja a police.hu. Egy személyautó behajtott egy tereléssel lezárt útszakaszba, ahol elütött egy munkást. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, emiatt teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat az autóút mellett haladó kollektorágra terelik. A balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

Szombaton is elgázoltak egy embert az M0-son, ő előbb kocsijával nekihajtott a szalagkorlátnak, majd amikor kiszállt a kocsijából, egy érkező autóst elütötte. A férfi a helyszínen meghalt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.