Bottal ütött a borgóbesztercei Mikulás egy síró kisgyereket

Vizsgálatot indított pénteken a Beszterce-Naszód megyei gyermekvédelmi hatóság egy ötéves, borgóbesztercei kisfiúnak az ügyében, akit egy közösségi oldalakon megosztott felvétel szerint bottal megfenyegetett és meg is ütött egy Mikulásnak öltözött férfi - írja a Transindex.ro.

A felvételen az újság szerint az látszik, hogy mindez az anya jelenlétében történik, aki felszólítja a kisfiút, ígérje meg a Mikulásnak, hogy szófogadó lesz. A szobában van egy kislány is, akire ráparancsolnak, hogy ereszkedjen térdre, és mondjon el egy imádságot.

A felvétel eljutott a gyermek konstancai édesapjához, aki külföldön dolgozik jelenleg. Ő továbbította azt a Konstanca megyei gyermekvédelemhez, amely értesítette az ügyről a Beszterce megyei hatóságot. A rendőrség azonosította a 31 éves nőt és a 40 éves, Mikulásnak öltözött férfit, mindketten borgóbeszterceiek. Az ügyben eljárás indult kiskorúakkal való rossz bánásmód miatt. (Transindex)

Update: Időközben a bántalmazást bemutató felvétel lekerült a Youtube-ról.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.