Bozóttüzet okozott az ausztrál tűzoltó, aki demonstrálni akarta, milyen könnyen lehet bozóttüzet okozni

külföld
2017 december 14., 10:34
comments 53

„Szörnyen restelljük magunkat”- mondta a Balmore-i tűzoltóság vezetője, miután egy tűzvédelmi bemutató meglehetősen balul sült el. Egy tűzoltó épp azt akarta demonstrálni egy öngyújtó segítségével, milyen gyorsan terjed a bozóttűz, csakhogy azt utána nem sikerült megfékezni. A tűz szerda délután kezdett terjedni, a lakosságot arra figyelmeztették, veszélyben vannak, és keressenek menedéket, mert elmenekülni már nincs idő. A tüzet végül sikerült eloltani. Alen Slijepcevic, a tűzoltóság főnöke a helyi rádiónak úgy nyilatkozott, nagyon szégyellik magukat, és elnézést kérnek a település lakosaitól. Hozzátette, szerencsére nem volt senki komolyabb veszélyben. Az eset miatt belső vizsgálatot indítottak.

link Forrás

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.