115 millió évig volt a helyén, most vandálok szétverték

ÁLLAT
2017 december 20., 09:01
comments 62

Romlott lelkű emberek kalapáccsal vertek szét egy dinoaszauruszlábnyomot egy ausztrál nemzeti parkban. A Melbourne közelében, egy dagálykor víz alá kerülő kőben fennmaradt lábnyomot 2006-ban fedezték fel, azóta volt népszerű turistalátványosság.

photo_camera Fotó: Parks Victoria

A park szakemberei szerint ennek a 30 centi széles, háromujjú lábnyomnak esett most neki valaki kalapáccsal, és sikeresen tönkre is tette az ujjak egy részét.

Donald Trumppal kezdődött, a jemeni éhínséggel folytatódott, most pedig itt egy szétvert dinoszauruszlábnyom. Legyen már vége ennek az elátkozott évnek! (News.com.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.