Apasági per indulhat Julio Iglesias ellen

Egy valenciai bíróság döntése alapján megindulhat az apasági per Julio Iglesias világhírű spanyol énekes ellen. A keresetet a 41 éves Javier Sánchez Santos nyújtotta be, aki már 26 éve próbálja igazolni anyja állítását, hogy apja a világhírű énekes.

Most a bíróság azután engedélyezte a per megindítását, hogy Santos bizonyítékokat is csatolt a keresetéhez. Magánnyomozókat fogadott, akik a 73 éves énekes miami házának szeméttárolójából kukázták össze a bizonyítékot, amit egy amerikai laborban be is vizsgáltattak. A vizsgálat eredményei alapján 99,9 százalék a valószínűsége, hogy Santosnak valóban Iglesias az apja.

Santos édesanyja, a portugál Maria Edite Santos a kilencvenes évek elején a spanyol sajtóban jelentette be, hogy Javiernek Iglesias az apja. Mint mondta, 1975-ben, 16 éves korában ismerte meg az énekest, akivel viszonya lett, amiből fia született. (Via MTI)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.