Apasági per indulhat Julio Iglesias ellen

kultúra
2017 december 22., 09:21
comments 28

Egy valenciai bíróság döntése alapján megindulhat az apasági per Julio Iglesias világhírű spanyol énekes ellen. A keresetet a 41 éves Javier Sánchez Santos nyújtotta be, aki már 26 éve próbálja igazolni anyja állítását, hogy apja a világhírű énekes.

Most a bíróság azután engedélyezte a per megindítását, hogy Santos bizonyítékokat is csatolt a keresetéhez. Magánnyomozókat fogadott, akik a 73 éves énekes miami házának szeméttárolójából kukázták össze a bizonyítékot, amit egy amerikai laborban be is vizsgáltattak. A vizsgálat eredményei alapján 99,9 százalék a valószínűsége, hogy Santosnak valóban Iglesias az apja.

Santos édesanyja, a portugál Maria Edite Santos a kilencvenes évek elején a spanyol sajtóban jelentette be, hogy Javiernek Iglesias az apja. Mint mondta, 1975-ben, 16 éves korában ismerte meg az énekest, akivel viszonya lett, amiből fia született. (Via MTI)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.