Már DNS teszt is bizonyítja, hogy Julio Iglesias 8 törvényes gyereke mellett egy 40 éves spanyol férfi apja is

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy 40 éves spanyol, a Sevillában élő Javier Sánchez évtizedek óta azért pereskedik, hogy ismerjék el a világhírű énekes, Julio Iglesias fiaként. Sánchez anyja, egy portugál táncos, Maria Edite Santos, akinek valóban volt viszonya Iglesiasszal, az énekes azonban nem ismerte el eddig az apaságot.

1992-ben egy bíróság Sáncheznek kedvezően döntött, Iglesias fellebbezése után azonban azt az ítéletet megsemmisítette a másodfokú bíróság.

Sánchez ügyvédje most azt mondja, elvégeztek egy DNS-tesztet, ami 99,9 százalékra tette annak valószínűségét, hogy az énekes az apa. A DNS-t az ügyvéd szerint legálisan szerezték meg Iglesias szemetéből Miamiban.

A 73 éves Julio Iglesiasnak két feleségétől 8 gyereke van, köztük a szintén énekes Enrique Iglesias. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.