Már DNS teszt is bizonyítja, hogy Julio Iglesias 8 törvényes gyereke mellett egy 40 éves spanyol férfi apja is

bulvár
2017 július 07., 06:39
comments 55

Egy 40 éves spanyol, a Sevillában élő Javier Sánchez évtizedek óta azért pereskedik, hogy ismerjék el a világhírű énekes, Julio Iglesias fiaként. Sánchez anyja, egy portugál táncos, Maria Edite Santos, akinek valóban volt viszonya Iglesiasszal, az énekes azonban nem ismerte el eddig az apaságot.

1992-ben egy bíróság Sáncheznek kedvezően döntött, Iglesias fellebbezése után azonban azt az ítéletet megsemmisítette a másodfokú bíróság.

Sánchez ügyvédje most azt mondja, elvégeztek egy DNS-tesztet, ami 99,9 százalékra tette annak valószínűségét, hogy az énekes az apa. A DNS-t az ügyvéd szerint legálisan szerezték meg Iglesias szemetéből Miamiban.

A 73 éves Julio Iglesiasnak két feleségétől 8 gyereke van, köztük a szintén énekes Enrique Iglesias. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.