Már DNS teszt is bizonyítja, hogy Julio Iglesias 8 törvényes gyereke mellett egy 40 éves spanyol férfi apja is

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy 40 éves spanyol, a Sevillában élő Javier Sánchez évtizedek óta azért pereskedik, hogy ismerjék el a világhírű énekes, Julio Iglesias fiaként. Sánchez anyja, egy portugál táncos, Maria Edite Santos, akinek valóban volt viszonya Iglesiasszal, az énekes azonban nem ismerte el eddig az apaságot.

1992-ben egy bíróság Sáncheznek kedvezően döntött, Iglesias fellebbezése után azonban azt az ítéletet megsemmisítette a másodfokú bíróság.

Sánchez ügyvédje most azt mondja, elvégeztek egy DNS-tesztet, ami 99,9 százalékra tette annak valószínűségét, hogy az énekes az apa. A DNS-t az ügyvéd szerint legálisan szerezték meg Iglesias szemetéből Miamiban.

A 73 éves Julio Iglesiasnak két feleségétől 8 gyereke van, köztük a szintén énekes Enrique Iglesias. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.