Ha idén a Tényekből tájékozódtál, már tudod, hogy minden veszélyes, és úgyis meghalsz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nemcsak sorosozásban, migránsozásban és karaktergyilkosságban ment nagyot 2017-ben a TV2 híradója, de közszolgálati kérdésekben is hasznos tudott lenni. Életmódtanácsaik fénypontja kétség kívül az volt, amikor bejelentették, nyugodtan napozzunk délben is, csak ne használjunk naptejet, mert az rákot okozhat, de időben felhívták a figyelmet arra is, hogy veszélyes lehet, ami egészséges. Összeszedtük a Tények idei legmegfontolandóbb tanácsait.

Veszélyes lehet

Veszélyes

Életveszélyes

Rákot okozVigyázzanak magukra!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.