Ha idén a Tényekből tájékozódtál, már tudod, hogy minden veszélyes, és úgyis meghalsz

szórakozás
2017 december 26., 06:34

Nemcsak sorosozásban, migránsozásban és karaktergyilkosságban ment nagyot 2017-ben a TV2 híradója, de közszolgálati kérdésekben is hasznos tudott lenni. Életmódtanácsaik fénypontja kétség kívül az volt, amikor bejelentették, nyugodtan napozzunk délben is, csak ne használjunk naptejet, mert az rákot okozhat, de időben felhívták a figyelmet arra is, hogy veszélyes lehet, ami egészséges. Összeszedtük a Tények idei legmegfontolandóbb tanácsait.

Veszélyes lehet

Veszélyes

Életveszélyes

Rákot okozVigyázzanak magukra!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.