Ha idén a Tényekből tájékozódtál, már tudod, hogy minden veszélyes, és úgyis meghalsz

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Nemcsak sorosozásban, migránsozásban és karaktergyilkosságban ment nagyot 2017-ben a TV2 híradója, de közszolgálati kérdésekben is hasznos tudott lenni. Életmódtanácsaik fénypontja kétség kívül az volt, amikor bejelentették, nyugodtan napozzunk délben is, csak ne használjunk naptejet, mert az rákot okozhat, de időben felhívták a figyelmet arra is, hogy veszélyes lehet, ami egészséges. Összeszedtük a Tények idei legmegfontolandóbb tanácsait.

Veszélyes lehet

Veszélyes

Életveszélyes

Rákot okozVigyázzanak magukra!

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.