A petárdák és a tűzijáték elől menekült el otthonából egy 90 éves felvidéki férfi

külföld
2018 január 02., 11:47
comments 40

A Paraméter.sk számol be arról, hogy egy kilencvenéves csöllei férfi eltűnt otthonából és azóta sem találják. A szlovák rendőrség a Facebookon megosztotta egyik rokon üzenetét:

"szilveszter éjszaka, valószínűleg a petárdák és a tűzijátékok robbanásai miatt nagypapám a félelemtől kétségbeesve elmenekült csöllei (Rovinka) otthonából. Azt feltételezzük, hogy dezorientált és zaklatott állapotban bolyongott Csöllén és talán Misérden is. Ha valaki látta, vagy látja, nagyon szépen kérem az egész család nevében, értesítsék a rendőrséget. Köszönöm szépen!"

A felvidéki nyugdíjast rendőrök mellett a rokonai is keresik, egyelőre hiába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.