Stresszlabdával dobta torkon kollégáját egy brit rendőrtiszt

Az essexi rendőrkapitányság helyettes vezetőjét, Matthew Hornet nem megfelelő munkahelyi viselkedéssel vádolják, miután egy fiatalabb kollégájához vágott egy stresszlabdát, piros foltot ejtve ezzel a rendőr torkán. 

A kapitányhelyettes meghallgatása január közepén lesz majd, most jelent meg erről beharangozó, így talált rá a brit sajtó is az esetre. Az összefoglaló szerint Horne a gumilabdát mindenféle világos ok nélkül dobta el erősen, miközben irodájában két másik rendőrrel tartózkodott. Az eset valamikor 2015 októbere és 2016 májusa között történt, ennél többet nem árult el a közlemény. 

A jelentés szerint a három rendőr rendőrségi ügyekről beszélgetett, amikor látszólag mindenféle ok nélkül Horne előbb eldobta a stresszlabdát, majd két kézzel fel is lökte a fiatal rendőrt. A vádak szerint a kapitányhelyettes később a parkolóban hevesen káromkodott egy kollégájára. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.