Jobb idő lesz itthon, mint Miamiban

időjárás
2018 január 05., 04:40
comments 90

Ritka pillanat, amikor Magyarországon januárban jobb idő van, mint Miamiban, de ez is eljött. Míg ott éppen fagyott zöld leguánok potyognak az égből, nálunk boldogan ellennének a hüllők, mert már délelőttre tíz fok lehet, amiben már tudnának mozogni. Délutánra az ország délnyugati részein akár 13 fokot is mérhetnek, amire már márciusban se lehetne panasz.

A várható időjárás Magyarországon 2018. január 5-én
photo_camera A várható időjárás Magyarországon 2018. január 5-én Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Az ország északkeleti része már más történet. Ott tartós ködre kell számítani, így ott nem is nagyon fog felmelegedni napközben: délelőtt 2-4 délután 5-8 fok várható.

Az ország többi részén reggelre már feloszlanak a ködfoltok, és hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüthet a nap. Csapadékra már csak a keleti határ mentén számíthatunk.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.