Usain Bolt profi focista lenne

A 31 éves jamaicai futólegenda – aki az augusztusi világbajnokság után vonult vissza – már többször állította, az álma, hogy a Manchester Unitedben focizzon, és most úgy tűnik, komolyan beszélt. Legalábbis több csapat megkereste, hogy menjen hozzájuk, hiszen ha nem is tud focizni, akkor is jól járna vele egy klub, akkora marketinggépezet van mögötte.

Fotó: Eddy Lemaistre/KMSP/DPPI

A nyolcszoros olimpiai bajnok futó a Yahoo-nak azt mondta: „Mindig is az volt az álmom, hogy megpróbáljak futballozni, és most jön is egy próbajáték a Dortmundnál márciusban, ami eldönti, hogy ez lehetséges-e vagy sem. Meglátom, hogy milyenek a képességeim, hogy az álmomnak van-e egyáltalán valami értelme.”

Azt mondta, Paul Pogba tanácsát is kikérte, és Alex Fergusonnal is beszélt, aki azt ígérte, megnézi, mit tehet. Bolt azt mondta, ha nyerne egy BL-t, az közel lenne ahhoz, amit atlétikában elért. (via Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.