Usain Bolt profi focista lenne

futball
2018 január 08., 09:49
comments 53

A 31 éves jamaicai futólegenda – aki az augusztusi világbajnokság után vonult vissza – már többször állította, az álma, hogy a Manchester Unitedben focizzon, és most úgy tűnik, komolyan beszélt. Legalábbis több csapat megkereste, hogy menjen hozzájuk, hiszen ha nem is tud focizni, akkor is jól járna vele egy klub, akkora marketinggépezet van mögötte.

Usain Bolt 2016. augusztus 18-án Rio de Janeiróban.
photo_camera Fotó: Eddy Lemaistre/KMSP/DPPI

A nyolcszoros olimpiai bajnok futó a Yahoo-nak azt mondta: „Mindig is az volt az álmom, hogy megpróbáljak futballozni, és most jön is egy próbajáték a Dortmundnál márciusban, ami eldönti, hogy ez lehetséges-e vagy sem. Meglátom, hogy milyenek a képességeim, hogy az álmomnak van-e egyáltalán valami értelme.”

Azt mondta, Paul Pogba tanácsát is kikérte, és Alex Fergusonnal is beszélt, aki azt ígérte, megnézi, mit tehet. Bolt azt mondta, ha nyerne egy BL-t, az közel lenne ahhoz, amit atlétikában elért. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.