Usain Bolt profi focista lenne

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A 31 éves jamaicai futólegenda – aki az augusztusi világbajnokság után vonult vissza – már többször állította, az álma, hogy a Manchester Unitedben focizzon, és most úgy tűnik, komolyan beszélt. Legalábbis több csapat megkereste, hogy menjen hozzájuk, hiszen ha nem is tud focizni, akkor is jól járna vele egy klub, akkora marketinggépezet van mögötte.

Fotó: Eddy Lemaistre / KMSP / DPPI

A nyolcszoros olimpiai bajnok futó a Yahoo-nak azt mondta: „Mindig is az volt az álmom, hogy megpróbáljak futballozni, és most jön is egy próbajáték a Dortmundnál márciusban, ami eldönti, hogy ez lehetséges-e vagy sem. Meglátom, hogy milyenek a képességeim, hogy az álmomnak van-e egyáltalán valami értelme.”

Azt mondta, Paul Pogba tanácsát is kikérte, és Alex Fergusonnal is beszélt, aki azt ígérte, megnézi, mit tehet. Bolt azt mondta, ha nyerne egy BL-t, az közel lenne ahhoz, amit atlétikában elért. (via Index)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.