18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Letartóztatták a pásztói nőt, aki a gyanú szerint megölte újszülöttjét

2018 január 10., szerda 5:01
173

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel szerda hajnalban közölte: őrizetbe vették azt a 34 éves pásztói nőt, aki a gyanú szerint a napokban megszülte, majd megölte újszülöttjét. Hétfő este kapták a bejelentést, hogy Pásztón egy újszülött testrészét találták meg, emlékeztetett Nágel Tamás. A nyomozók rövid időn belül belül beazonosították és elfogták a nőt, akit őrizetbe vettek.

Élete legsokkolóbb élmények írta le a Borsnak a pásztói Balázs Szabolcs, mikor felfedezte, hogy mivel tért haza hétfőn Bobby nevű kutyája.

"Először a folyosóra hozta, aztán a szoba elé, a fényre, és letette a sarokba. Odamentünk, nem láttuk, hogy mi lehet az, így felvettem. (...) Az a fej még véres volt, friss vágással. A tettes nemrég végezhetett azzal az ártatlan csöppséggel,"

mondta. A Blikk úgy tudja, hogy a három gyermekes nő korábbi terhességeit csak későn, hat hónaposan vallotta be párjának, most viszont egyáltalán nem szólt állapotáról.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt