18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Letartóztatták a pásztói nőt, aki a gyanú szerint megölte újszülöttjét

bűnügy
2018 január 10., 05:01
comments 172

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel szerda hajnalban közölte: őrizetbe vették azt a 34 éves pásztói nőt, aki a gyanú szerint a napokban megszülte, majd megölte újszülöttjét. Hétfő este kapták a bejelentést, hogy Pásztón egy újszülött testrészét találták meg, emlékeztetett Nágel Tamás. A nyomozók rövid időn belül belül beazonosították és elfogták a nőt, akit őrizetbe vettek.

Élete legsokkolóbb élmények írta le a Borsnak a pásztói Balázs Szabolcs, mikor felfedezte, hogy mivel tért haza hétfőn Bobby nevű kutyája.

"Először a folyosóra hozta, aztán a szoba elé, a fényre, és letette a sarokba. Odamentünk, nem láttuk, hogy mi lehet az, így felvettem. (...) Az a fej még véres volt, friss vágással. A tettes nemrég végezhetett azzal az ártatlan csöppséggel,"

mondta. A Blikk úgy tudja, hogy a három gyermekes nő korábbi terhességeit csak későn, hat hónaposan vallotta be párjának, most viszont egyáltalán nem szólt állapotáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.