Fekete-Győr nem lepődött meg, hogy leváltották az apját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Békében van, és munkát keres," árulta el a Momentum Mozgalom vezetője édesapjáról az RTL Klub Híradójának. Fekete-Győr Andrásnak 2020-ig szólt a ügyvezető igazgatói kinevezése az Országos Betétbiztosítási Alapnál, mégis idő előtt távoznia kell, derült ki kedden. A Momentum elnöke akkor nem kommentálta az ügyet, csütörtökön az RTL-nek annyit mégis elmondott, hogy a leváltás híre

nem lepte meg.

Az RTL Klub Híradójának az OBA nem nyilatkozott, a menesztés okát sem nevezték meg.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.