Tízezer dollárra büntették a Babos Tímeát szidalmazó amerikai teniszezőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
CoCo Vandeweghe (b) a meccs után már lekezelt Babos Tímeával (j).Fotó: Andy Brownbill/AP

Tízezer dollár büntetést kapott CoCo Vandeweghe, a női verseny tizedik kiemeltje, akit Babos Tímea győzött le 7:6, 6:2 arányban. Vandeweghe a vereség után trágár megjegyzésekkel illette a magyar teniszezőt.

A tavaly Ausztráliában és a US Openen is elődöntős amerikai azzal védekezett, hogy a magyar riválisa túlzottan ünnepelt. Ezért sértegette, és vágta földhöz az ütőjét. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.