Közmunkások pucolták a diót az ország 26. leggazdagabb emberéhez kötődő cégnek

gazdaság
2018 január 20., 08:51
comments 316

Szabó Miklós Debrecen leggazdagabb embere, a leggazdagabb magyarok listáján pedig a 26. helyen áll 42 milliárdos vagyonnal. Tudja is jól, hol lehet megfogni a pénzt: a Hír TV Célpont című műsora szerint a Szabó családjához tartozó egyik cég, a Tranzit Dió Kft. közmunkásokkal pucoltatta a diót Szabolcsban.

A cég az önkormányzatokkal szerződött, nekik fizetett munkadíjat, az önkormányzat pedig megtarthatta ezt a pénzt, a közmunkások kb. 80 ezres bérét ugyanis az állam fizeti.

Miután a Célpont stábja felkereste az érintett falvakat, Tranzit Dió Kft. vezetői felhívták az önkormányzatokat, hogy azonnal fejezzék be a diópucolást és tüntessék el a nyomokat. Gyügyén például iskolapadok gyártására fogják be ezentúl a közmunkásokat. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.