A CÖF szerint a Magyar Nemzetet megvette egy oligarcha, hogy aztán pártja hazugságainak terjesztésére használja

politika
2018 január 24., 09:06
comments 105

Vitriolos közleményben támadja a Magyar Nemzetet a kormányközeli, magukat civilnek mondók tucatjait tömörítő Civil Összefogás Fórum. Dühük tárgya, hogy a Magyar Nemzet szerint a szervezet ellopta tőlük és a Szellemi Honvédelem Alapítványtól a 2014-ig átadott Szellemi Honvédelemért díjat.

"Nézzük a tényeket" - írták erre, és tényként közölték, hogy

"[A] Magyar Nemzetet egy oligarcha megvette és azóta pincsikutyaként vezetett pártjai hazugságait közvetíti félrevezető módon az olvasóik felé."

Nem tudom, hogy kire gondolhatnak, de ha Simicska Lajosra, akkor azt érdemes hozzátenni, hogy Simicska 2000-ben vásárolta be magát a Magyar Nemzetbe, amely a következő években valóban egy hozzá nagyon közeli párt, a Fidesz közlönyévé alakult.

A közleményben amúgy az eredeti problémafelvetésre, a Szellemi Honvédelem díj ellopására érdemben nem reagáltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.