A szekszárdi polgármester szerint a városban "eszkalálódott az illegális bevándorlás"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szekszárd polgármestere is beleáll a Megyei Jogú Városok Szövetségének azon kezdeményezésébe, hogy a képviselő-testületei határozatban tiltsák meg, hogy

illegális bevándorlást szervező irodák nyílhassanak a településeken.

Ács Rezső szerdán sajtótájékoztatót tartott, amin elmondta polgármesterként is aggodalommal figyeli az Európából, Brüsszelből, az illegális bevándorlásról érkező híreket. 

"A probléma az utóbbi időben eszkalálódott nem csak más településeken, hanem Szekszárdon is,"

tette hozzá. A Teol.hu szerint a polgármester arról számolt be, hogy "az utóbbi időben ugyanis új civil szervezetek jelentek meg" a városban. Hogy mik? Nem árulta el. Azt viszont elmondta, hogy 

"a város határában már nem egyszer fogtak el illegális migránsokat szállító embercsempészeket."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.