A szekszárdi polgármester szerint a városban "eszkalálódott az illegális bevándorlás"

POLITIKA
2018 január 24., 16:54
comments 156

Szekszárd polgármestere is beleáll a Megyei Jogú Városok Szövetségének azon kezdeményezésébe, hogy a képviselő-testületei határozatban tiltsák meg, hogy

illegális bevándorlást szervező irodák nyílhassanak a településeken.

Ács Rezső szerdán sajtótájékoztatót tartott, amin elmondta polgármesterként is aggodalommal figyeli az Európából, Brüsszelből, az illegális bevándorlásról érkező híreket. 

"A probléma az utóbbi időben eszkalálódott nem csak más településeken, hanem Szekszárdon is,"

tette hozzá. A Teol.hu szerint a polgármester arról számolt be, hogy "az utóbbi időben ugyanis új civil szervezetek jelentek meg" a városban. Hogy mik? Nem árulta el. Azt viszont elmondta, hogy 

"a város határában már nem egyszer fogtak el illegális migránsokat szállító embercsempészeket."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt