A szekszárdi polgármester szerint a városban "eszkalálódott az illegális bevándorlás"

Szekszárd polgármestere is beleáll a Megyei Jogú Városok Szövetségének azon kezdeményezésébe, hogy a képviselő-testületei határozatban tiltsák meg, hogy

illegális bevándorlást szervező irodák nyílhassanak a településeken.

Ács Rezső szerdán sajtótájékoztatót tartott, amin elmondta polgármesterként is aggodalommal figyeli az Európából, Brüsszelből, az illegális bevándorlásról érkező híreket. 

"A probléma az utóbbi időben eszkalálódott nem csak más településeken, hanem Szekszárdon is,"

tette hozzá. A Teol.hu szerint a polgármester arról számolt be, hogy "az utóbbi időben ugyanis új civil szervezetek jelentek meg" a városban. Hogy mik? Nem árulta el. Azt viszont elmondta, hogy 

"a város határában már nem egyszer fogtak el illegális migránsokat szállító embercsempészeket."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.