Két kisbusz rakterébe 121 disznót zsúfolt négy román férfi

Állatkínzás megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság négy román állampolgárságú férfival szemben.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrkapitányság munkatársai kedden Sárospatakon, a 37-es számú főúton közúti ellenőrzés közben 1:30-kor megállítottak két tehergépkocsit, amiben összesen 121 disznót szállítottak. Az állatok nagyon össze voltak zsúfolva, a malacok el is pusztulhattak volna.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A közigazgatási bírsággal sújtott sofőröket és segítőiket előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, és a rendőrök a kocsikat is visszatartották. A nyomozók értesítették az hatósági állatorvost is, aki megtette a szükséges intézkedéseket. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.