Két kisbusz rakterébe 121 disznót zsúfolt négy román férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Állatkínzás megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság négy román állampolgárságú férfival szemben.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrkapitányság munkatársai kedden Sárospatakon, a 37-es számú főúton közúti ellenőrzés közben 1:30-kor megállítottak két tehergépkocsit, amiben összesen 121 disznót szállítottak. Az állatok nagyon össze voltak zsúfolva, a malacok el is pusztulhattak volna.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A közigazgatási bírsággal sújtott sofőröket és segítőiket előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, és a rendőrök a kocsikat is visszatartották. A nyomozók értesítették az hatósági állatorvost is, aki megtette a szükséges intézkedéseket. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.