Két kisbusz rakterébe 121 disznót zsúfolt négy román férfi

Állatkínzás megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság négy román állampolgárságú férfival szemben.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrkapitányság munkatársai kedden Sárospatakon, a 37-es számú főúton közúti ellenőrzés közben 1:30-kor megállítottak két tehergépkocsit, amiben összesen 121 disznót szállítottak. Az állatok nagyon össze voltak zsúfolva, a malacok el is pusztulhattak volna.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A közigazgatási bírsággal sújtott sofőröket és segítőiket előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, és a rendőrök a kocsikat is visszatartották. A nyomozók értesítették az hatósági állatorvost is, aki megtette a szükséges intézkedéseket. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.