Ököllel üti ki politikai ellenfelét a kampányvideóban a mulatós klipjeivel híressé vált polgármester

POLITIKA
2018 január 25., 09:21
comments 45
photo_camera Ezt kapja minden populista!

Az ország legtöbb települést magába foglaló választókörzete a baranyai négyes, ahol 170 falu, nagyközség és város lakói szavazhatnak majd. Mint most kiderült, a 170 közül is az is egyik legkisebb, a 220 lelkes Drávaszerdahely polgármesterére, Alpár Györgyre is, Alpár ugyanis egy Facebookra kiposztolt kőkemény videóval jelentkezett be a versenybe, független jelöltként, de számítva nagyobb ellenzéki pártok támogatására is.

link Forrás

A videóban hősünk a populizmus végső határáig elmenve azzal nyit, hogy amint feltűnik a képen, azonnal beleöklöz egy hablatyoló pártpolitikus arcába, majd azt mondja:

Tudom, hogy legszívesebben ti is ezt tennétek a politikusokkal. De ezt nem tehetjük meg. Viszont eljött annak az ideje, hogy ne pártpolitkusok képviseljék a pártok érdekeit, hanem egy hiteles ember képviselje a ti érdekeiteket.

Alpárnak nem ez az első szórakoztató fellépése. A 444 már háromszor foglalkozott vele:

akkor, amikor a mulatószenészi karrierjéről írtunk. Alpár a tökéletes "Polgármester" néven lép fel, és ő csinálta meg a magyar mulatósklip-történet legjobb, több, mint egy egész perces prózai felvezetését ebben a pazar videóban:

link Forrás

Másodszor akkor írtunk róla, amikor átvettük az Abcúg riportját az irtó szegény, halódó kis faluból egy helyi cég adóbefizetései miatt a Dráva-mente Kuwaitjává váló Drávaszerdahelyről és polgármesteréről:

2015 október 23., 10:15
Dúskál a pénzben a mulatós polgármester faluja

Drávaszerdahelyre akkora gazdagság szakadt, hogy nem győzik elkölteni a pénzt. A Földgázszállító Zrt. három éve működik a faluban, és annyi adót fizet, hogy a semmiből hirtelen járda, díszburkolat és buszmegálló nőtt ki. Adók persze nincsenek, szinte minden ingyen van, a polgármesternek pedig mulatós karrierre is van ideje.

link Forrás

Harmadszor meg akkor, amikor Németh Szilárd teljes összefüggéstelenül beszólt neki migránsügyben egy facebookos posztja miatt:

link Forrás

(via Szabad Pécs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.