Jó kondi kell a munkádhoz? Akkor nem kaphatsz All You Can Move kártyát!

sport
2018 január 29., 16:03
comments 223

Az All You Can Move kártya egy népszerű szolgáltatás: a lényege, hogy a munkáltatók szerződnek a kártyát kiadó céggel, így a munkavállalóik igényelhetnek AYCM-kártyát (már ha vállalnak egy év hűségidőt). A kártyával aztán egy sor sportszolgáltatást igénybe vehetnek, például rengeteg fitneszterembe bemehetnek. Kártyát azonban nem igényélhet mindenki.

Egy Tumblr-posztban hívta fel rá a figyelmet egy blogger, hogy vannak kizáró tényezők is. Az AYCM honlapja szerint ilyen például az, ha valakinek

hivatásának betöltéséhez elengedhetetlenül szükséges a jó fizikai és esztétikai állapot (különösen, ha rendvédelmi szervnél vagy biztonsági szolgálatnál dolgozik, vagy modell);

Azaz, ha valakinek jó kondiban kell lennie ahhoz, hogy elvégezhesse a munkáját, az nem igényelheti a népszerű AYCM-kártyát, amelynek amúgy az lényege, hogy az ember konditerembe járjon, és jó kondiban legyen.

Megkérdeztük a céget, mi értelme van a kizárásnak, ha válaszolnak, beszámolunk róla.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.