Vágó Gábor visszatalált az LMP-hez, a párt jelöltjeként indul Kecskeméten

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A politikusból lett újságíróból lett aktivista hétfőn a blogján jelentette be, hogy újra politikus lesz, és az LMP kecskeméti jelöltjeként elindul a választásokon. 

Az erről szóló bejegyzésben arról írt, hogy szerinte a fideszes vezetők is szenvednek a hatalommániától és a szerzési vágytól, ezért csak úgy lehet megmenteni őket „a saját szenvedésüktől”, ha leváltják őket. Vágó arra jutott, hogy „a hatalmi váltás pedig egy tudati váltással érhető el. Ennek az eszköze a szeretet által vezérelt együttműködés”.

A saját részéről pedig azzal járul hozzá a tudati változáshoz, hogy a régi pártja színeiben száll ringbe Kecskeméten. 

Vágó Gábor

Úgy látja, az fogja eldönteni, hogy az egymillió Fidesszel elégedetlen bizonytalan szavazót tudjuk-e arra motiválni, hogy elmenjen szavazni. Ezért egy mozgalmat is indít Legyen! néven, hogy a kormányváltásban érdekelt választók meg tudják győzni a kételkedő családtagjaikat. 

Vágó Gábor 2010-ben az LMP tagjaként került be a parlamentbe, de 2014-ben már nem szerepelt az országos listán, és később ki is lépett a pártból. Bár akkor azt mondta, hogy „a pártlogika mentén való gondolkodásból” is kilépett, az őszi önkormányzati választáson mégis képviselőjelöltként indult Kecskeméten

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.