Bántotta elsős gyermekét, nekiment a másodikos iskolásnak az édesapa

bűnügy
2018 január 30., 12:41
comments 164

Vádat emelt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség az ellen a helyi édesapa ellen, aki

fellökte gyermeke napközis tanárát.

A vádlott fia, az egyik győri általános iskola elsőse többször is panaszkodott otthon, hogy bántalmazza egy második fiú. Ezt megelégelve az édesapa miután hazavitte gyermekét, visszament az iskolába, és 

"fenyegetően közeledett a gyermekét korábban bántalmazó fiú felé."

A Kisalföld.hu szerint a másodikos gyerek ettől megijedt, sírva fakadt. Az udvaron a gyermekekre felügyelő napközis tanár az apa és a gyerek közé állt, sde hiába: 

a férfi a nevelőt a vállánál fogva eltaszította az útból, és folytatta a fiú kergetését az udvaron, miközben fenyegetőzött és köpködött, majd távozott.

Az apa tettéért akár öt évet is kaphat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.