Hosszú: Most egy kicsit behúzom a féket

sport
2018 január 30., 08:42
comments 56

Hosszú Katinka kedd reggel közölte a FFN Golden Tour sorozat szervezőivel, kihagyja az első, nizzai állomást. Az úszó klubján keresztül közölte:

„sok dolgot átgondoltam, mérlegeltem az elmúlt napokban az idei versenyzésemmel kapcsolatban, és nemcsak a jelenlegi fizikai állapotom, valamint a sérülésveszély miatt."

Mivel később kezdte a felkészülést, változtat a versenynaptárán is. Hosszú hangsúlyozza: 

"ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogok indulni versenyeken, folyamatosan készülök most is, hiszen imádok úszni, eszembe sem jutott, hogy abbahagyjam. Csak most egy kicsit behúzom a féket."

Ígéri, amint elérkezettnek látja az időt, ott lesz a rajtkövön. 

Hosszú Katinka a riói olimpián, miután megnyerte a 200 méter vegyes döntőjét.
photo_camera Fotó: Richard Heathcote/Getty Images

Hosszú Katinka december végén erősítette meg: megpróbáltatásokon megy keresztül házassága Shane Tusuppal. A január 11-i Év sportolója gálán úgy fogalmazott, hogy dolgoznak az ügyön. A nizzai mellett idén már két versenyt, egy antwerpenit és egy luxemburgit mondott le az úszó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.