Megszólalt Mészáros Lőrinc: csak akkor jár magánrepülővel, ha úgy van

POLITIKA
2018 január 30., 19:24

Luxus magángéppel közlekedik Európában Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és bizalmasa, Szijj László, aki a milliárdos közbeszerzéseket elnyerő Duna Aszfalt tulajdonosa - számolt be a Hír TV Célpont című műsora múlt pénteken.

A tévé most elkapta egy rövid nyilatkozatra Mészárost, aki azt állítja, hogy az általa többször használt, 3 milliárdos Bombardier gépet csak bérli - csakhogy a tulajdonos egy olyan osztrák cég, amelynek nemhogy ügyfélszolgálata, de honlapja sincs - ellenben a HírTV szerint erősen kötődik Mészároshoz és az MKB Bankot birtokló üzleti körhöz.

De az alapkérdést, hogy utazik-e magángéppel, megválaszolta a polgármester úr, e szavakkal:

– Hát, valamikor azzal, valamikor más géppel.

Mindez mozgóképen:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.