Tállai András: Lehet, hogy az én hangom van a felvételen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyelőre Tállai András sem biztos abban, hogy a hétfőn most nyilvánosságra került hangfelvételen ő ismeri be, hogy a Fidesz a Jobbik ötleteit valósítja meg. De el tudja képzelni, hogy igen. Amikor a NAV elnökét a parlamentben arról kérdeztük, hogy az ő hangját halljuk-e, azt mondta: 

„Még vizsgáljuk. Ki tudja? Még az is lehet, hogy ez enyém.”

Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke hétfőn hozta nyilvánosságra azt a felvételt, amin szerinte Tállai azt fejtegeti, hogy a Fidesz rájátszik a Jobbik témáira, és igyekeznek megvalósítani az ötleteiket a parlamentben. 

Hát nincsenek könnyű helyzetben az ellenzéki pártok. Nem azért, hogy én sajnálom őket, csak hogy ha most belekezdtem ilyen nagypolitikai fejtegetésbe, akkor egy mondattal hagy térjek ki. Beszéljünk a Jobbikról. Hát megállt a, megállt a szárnyalás. Ennyi volt. Persze a Fidesz is rájátszik, hiszen azokat a témákat, amelyeket a Jobbik mondott, hozzá kell tenni, hogy a témaválasztás és a problémafelvetés valóságos volt, azt gondolom, a választások előtt. Azért valljuk be őszintén, hogy azért odafigyelünk, hogy mit mond a Jobbik, és hát próbáljuk azt megcsinálni a parlamentben. Ez ilyen egyszerű, így aztán fogy a levegő, meg fogy a téma."

Az első reakciójában a Fidesz még nem beszélt arról, hogy elemeznék Tállai hangját, csak annyit jegyeztek meg, hogy szerintük „ez nem más, mint a reménytelen helyzetben lévő Jobbik és a Simicska média nevetséges akciója”. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.