74 gramm kokaint és 333 gramm tablettát találtak az erkélyről lemászva menekülni próbáló R. Krisztián lakásán

A BRFK I. kerületi rendőrei egy bejelentésből szereztek tudomást arról, hogy a várkerületben az egyik társasház lakásában nagyobb mennyiségű kábítószer van.

A nyomozók szerdán 22:30-kor a Katasztrófavédelem munkatársainak segítségével jutottak be a lakásba, ahonnan a 42 éves budapesti R. Krisztián a rendőröket meglátva az erkélyről lemászva próbált elmenekülni.

A nyomozók a férfi mellett a földön 333 gramm kábítószer-tablettát és egy zacskóban 74,14 gramm kokaint találtak. A férfit őrizetbe vették, előzetesbe kerülhet. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.