A választások miatt fel kell függeszteni a Momentum népszavazási aláírásgyűjtését

politika
2018 február 01., 11:11

Február 28-án fel kell függesztenie a Momentumnak a civiltörvény elleni népszavazási kezdeményezése aláírásgyűjtését, tájékozatta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) a pártot. A hatályos népszavazási törvény alapján ugyanis az országgyűlési képviselők általános választását megelőző és követő negyven napban nem lehet népszavazási kezdeményezésekhez aláírásokat gyűjteni.

A tájékoztatás alapján, amennyiben február 28-ig nem sikerülne kellő számú támogató aláírást összegyűjteniük, a Momentum május 18-án folytathatja majd az aláírásgyűjtést. (Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.