Annyira bénán síelt a kapatos norvég, hogy kihívták a rendőröket

A harmincas éveiben járó norvég férfi szombat este úgy döntött, hogy halmozza az élvezeteket, és vegyíti a síelést a tütükézéssel. Ez meg is látszott a technikáján, amikor hazafelé tartott Kongsberg behavazott belvárosában. Annyira rossz volt nézni, amit művelt, hogy a járókelők kihívták a rendőröket.

„A járőröknek kellett gondoskodniuk egy erősen illuminált síelőről Kongsberg központjában. Nyilvánvaló volt, hogy ez se nem klasszikus, se nem korcsolyázós sífutás”

- posztolta ki szigorú ítéletét a helyi rendőrség a Twitterre.

A Nettavisen norvég hírportál szerint a síléceit elkobozták, majd a rendőrök hazafuvarozták. A rendőrség szerint a férfi nem jelentett veszélyt másokra és a járdán közlekedett, de a technikája megsínylette az italozást. (via thelocal.no)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.