Tökéletes fantomkép buktatta le a lancasteri rablót

Hung Phuoc Nguyennek, a 44 éves lancasteri hajléktalannak pénzre volt szüksége, ezért úgy döntött, lopásra adja a fejét. A városi piacon be is állt egy kassza mögé, amikor az árus épp nem volt ott, kivette a pénzt a gépből, majd elfutott.

Az esetről részletes beszámolót adott egy szemtanú, aki leírta a rabló külsejét is, és rajzolt egy fantomképet is:

Hung Phuoc Nguyen korábbi rendőrségi fotója és a fantomkép

A kép ugyan nem túl profi, de a részletes leírás az egyik nyomozó eszébe juttatta  Hung Phuoc Nguyent, akivel korábban már volt dolga a rendőrségnek. A férfit keresték is legutóbbi ismert címén, de nem volt ott, ami nem is annyira meglepő, hiszen a rendőrség is úgy tudja, hogy hajléktalan. Továbbra is körözik. (Lancaster Online)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.