Tökéletes fantomkép buktatta le a lancasteri rablót

külföld
2018 február 08., 09:19

Hung Phuoc Nguyennek, a 44 éves lancasteri hajléktalannak pénzre volt szüksége, ezért úgy döntött, lopásra adja a fejét. A városi piacon be is állt egy kassza mögé, amikor az árus épp nem volt ott, kivette a pénzt a gépből, majd elfutott.

Az esetről részletes beszámolót adott egy szemtanú, aki leírta a rabló külsejét is, és rajzolt egy fantomképet is:

photo_camera Hung Phuoc Nguyen korábbi rendőrségi fotója és a fantomkép

A kép ugyan nem túl profi, de a részletes leírás az egyik nyomozó eszébe juttatta Hung Phuoc Nguyent, akivel korábban már volt dolga a rendőrségnek. A férfit keresték is legutóbbi ismert címén, de nem volt ott, ami nem is annyira meglepő, hiszen a rendőrség is úgy tudja, hogy hajléktalan. Továbbra is körözik. (Lancaster Online)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.