Zuckerberg Pozsonyban tart majd előadást

Már foglalt mind a 650 hely Mark Zuckerberg pozsonyi előadásán, írja a Bumm.sk. A Facebook alapítója június végén érkezik a szlovák fővárosba, a tervek szerint találkozni fog a miniszterelnökkel, majd és a Hilton Hotelben Facebook - Globális jelenség a globális világban címmel tartja meg monológját. 

A hatszázötven hallgató meghívásos alapon vehet részt a programon, közölte Peter Green, a Kanadai Kereskedelmi Kamara marketingrészlegének igazgatója. Zuckerber

Mark Zuckerberg majd a feleségével együtt érkezik Pozsonyba, együtt utoljára nászútjukon jártak Európában, akkor Budapesten is megfordultak. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.