Fiatal lányra támadt az éjjel egy férfi Győrben

Az egyik győri szórakozóhely előtt intézkedtek a rendőrök szombatra virradó éjjel, mikor egy női sikításra figyeltek fel, írja a Kisalföld. A három járőr azonnal a segélykiáltás felé rohant, ahogy közelebb értek, látták, hogy egy férfi tart lefogva egy lányt. A támadó a rendőrök felszólításra ellökte magától az áldozatot, majd megpróbált elmenekülni. Az egyik járőr a lánynak segített, ketten a támadót kezdték üldözni. 

A 27 éves férfit rövid időn belül utolérték és elfogták, őrizetbe vétele mellett - szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A fiatal lányt kórházba vitték. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.