Váratlan: Szijjártó barátja kapta a Nemzeti Vagyonkezelő kommunikációját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 24.hu számolt be róla, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő éves külső kommunikációjára kiírt pályázat győztes befutói Szijjártó Péter barátjának, Kuna Tibornak a vállalkozásai lettek. A Trinity International Communications Kft., és a Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft. valamint a velük közösen pályázó SPRINT Nyomdaipari Szolgáltató és Ügynöki Kft. nettó 23 millióért vállalta a munkát. 

Kuna két cége remekül szokott szerepelni az állami pályázatokon: 

többek közt 5 milliárdért reklámozták a budapesti vizes-vébét 

a Nemzeti Kommunikációs Hivatal megbízásából.  

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.