Utolsó erejével még el tudta mondani a rendőröknek, kik szúrták le, majd meghalt a 19 éves lány

Tbg
bűnügy
2018 február 14., 08:16
comments 82

Egy brutális gyilkosság elkövetőit fogták el kedd hajnalban a kaliforniai rendőrök Modesto városában: a 19 éves Daniel Gross és a 25 éves Melissa Leonardo elfogásuk előtt néhány órával késelték meg a 19 éves Lizette Andrea Cuestát.

Nem sok kellett ahhoz, hogy megússzák, csakhogy a 19 éves áldozat emberfeletti erővel rendelkezett, számoltak be a hatóságok a helyi lapoknak.

A 19 éves lányt ugyanis egy kihalt országúttól száz méterre dobta ki az autóból két gyilkosa, mert azt hitték már meghalt. A lány azonban súlyos sérülései ellenére, képes volt az út széléig elvánszorogni, ahol három órán át nem vette észre senki.

Végül a UPS csomagküldő szolgálat négy munkatársa vette észre a vérben fürdő testet. Mint elmesélték, Cuesta annyira rossz állapotban volt, hogy nem tudták megmondani, milyen színű a haja.

„Úgy küzdött mint egy katona, mint egy harcos” – nyilatkozta az egyik postás.

Végül kórházba vitték, ahol két óra múlva belehalt sérüléseibe, de azt még a seriff kérdésére el tudta mondani, hogy kik szurkálták meg. A rendőrök pár órával később mindkét gyanúsítottat letartóztatták. (Independent)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.