Egy angol nő "vidd innen a furgonod" feliratú cetlit tett egy mentőautóra, mert nem tetszett neki, hogy az a lakása előtt állt meg

Közrend elleni vétség vádjával letartóztattak Nagy-Britanniában egy nőt, aki "vidd innen a furgonod" feliratú cetlit tett egy szolgálatban lévő mentőautóra, amely otthona előtt parkolt.

A 26 éves nő a kézzel írt cédulán úgy vélte, hogy a mentőautónak nincs joga otthona előtt parkolni, és mint írta, az sem érdekli, "ha az egész utca összeomlik". "Most pedig vidd innen a furgonod az otthonom elől" - írta a cetlin. Sőt, verbálisan is zaklatta a munkájukat végző mentőket.

Nagy-Britanniában széles körben elítélték a Stoke-on-Trent városában vasárnap történt esetet, amelyet az egyik helyi mentőápoló osztott meg a közösségi médiában, így jutott a rendőrség tudomására is.

A mentőszolgálat számára biztosítani kell, hogy mindenféle megfélemlítés nélkül végezhesse a munkáját - indokolta a rendőrség szigorú fellépését John Owen főfelügyelő a Twitteren. (MTI, Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.