Bíró mondta ki, hogy annyira buta Taylor Swift dala, hogy még plagizálni sem lehet

Érdekes fordulatot vett Taylor Swift legutóbbi plágiumpere: a Playas Gon’ Play című, 2001-ben született dal szerzői azzal vádolták Taylor Swiftet, hogy az ő számuk koppintása az énekesnő rendkívül sok pénzt hozó slágere, a 2014-es Shake It Off. A hasonlóan bárgyú dalocskában szintén elhangoznak azok a mondatok, melyek Swift számának refrénjének is részei, egész pontosan a játékosokra és a gyűlölködőkre vonatkozó magvas gondolatok:

 “players gonna play, haters gonna hate”.

A Daily Beast most arról ír, a felek közti mediációt vezető bíró,  Michael W. Fitzgerald arra jutott, hogy a Shake It Off egész egyszerűen túl bárgyú ahhoz, hogy jogvita alapja lehessen. 

„Túl rövid, nem eredeti, nem kreatív” 

- így indokolta döntését a bíró, aki az ügy ejtését javasolta.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.