Fazekas Sándor ki merte mondani, amit még senki: a Soros-tervnek az is része, hogy rovarokat kell enni

gasztronómia
2018 február 21., 04:45
comments 394

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Németh Szilárd Fidesz-alelnök közös kampányeseményt tartottak Csepelen.

link Forrás

A miniszter pedig a Hír tv beszámolója szerint ezt mondta:

„Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság, étkezésben is... az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik nem vallásgyakorlók, nem templomba járók, azok is a keresztény kultúrkör szabályai szerint élnek, élünk. Mert tudjuk, hogy mi az, hogy húsvét, mi az, hogy karácsony, mi az, hogy vasárnap, mikor van reggeli, ebéd és vacsora, de más kultúrákban ez teljesen máshogy van. És ez a kultúrkör szabályozza azt is, hogy mit eszünk meg. Mondjuk a mohamedán nem eszi meg a disznóhúst, a keresztények pedig elfogyasztják a disznóhúst. Ha jól meg van tisztítva, jól van tartva a disznó, akkor elfogyasztjuk. Ez nem mindenhol törvényszerű, más népeknek más szokásaik vannak, ezt tartsuk tiszteletben” – mondta Fazekas Sándor, majd rátért arra, hogy ha ezt fellazítják, akkor jöhet az, hogy elveszítjük az étkezési kultúránkat, rovarokat kell majd ennünk, miközben a szomszédunkban migránsok laknak majd, akiket el kell tartani, mert ez ENSZ erre kötelez.

A rovarbizniszt pedig Soros Györggyel egy körbe tartozó hollywoodi hírességek finanszírozzák, hogy így hozzák létre a sorosi embertípust.

A Qubit egyébként épp a napokban írt a rovarevésről, és arról, hogy az emberi fogyasztásra alkalmas rovarok és csúszómászók piaca a következő öt évben 40-45 százalékkal nő majd évente, de jellemző módon (mivel a Soros-terv megvalósításán dolgoznak) azt elhallgatták, hogy mindez a Soros-terv része.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.