Usain Bolt az Instagramon üzente meg Liu Shaoangnak, hogy küldi a pezsgőt a győztes magyar váltónak

Írtunk mi is arról, hogy a friss olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyaváltó tagjai a futam után a nemhivatalos díjátadón az Usain Bolttól jól ismert győzelmi koreográfiába álltak be. 

A legendás futó még hetekkel ezelőtt intézett felhívást a téli olimpia minden indulójához, hogy ha a dobogón állva bevállalják a pózt, akkor jár nekik egy magnumüveges Mumm pezsgő.

A győztes beállást meg is osztotta Instagram-oldalán a történelmet író váltó egyik tagja, Liu Shaoang, és be is tagelta Boltot, aki pedig kommentben válaszolt, pezsgős emojikkal reagálva: 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.