Lesz még tavasz, jó reggelt!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Magyarország aktuális időjárása 2018. február 26-án hajnali 5:40-korGrafika: OMSZ

Sapka, sál, mínusz 18 fok, jó reggelt! Kissé hideg reggelre ébredtünk, a Mátrából és a Zemplénből mínusz 17-mínusz 18 fokot is jelentettek, de még az ország legmelegebb részein is mínusz 9 fok van.

Sokkal melegebb délelőtt se lesz, akkor az ország legmelegebb vidékein mínusz 3, általában pedig mínusz 7-mínusz 10 fok között alakul majd a hőmérséklet. Közben dél felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, délután az ország déli területein már havazás várható, a Dunántúlon a megerősödő szél miatt hófúvásokra is számítani kell. Fagypont fölé délután se emelkedik sehol a hőmérséklet, az északi és nyugati országrészben egész nap mínusz 5 fok alatt marad. Az éjszaka dermesztően hideg lesz megint, jellemzően mindenhol mínusz tíz fokig, vagy az alá süllyed a hőmérséklet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.