Lesz még tavasz, jó reggelt!

Magyarország aktuális időjárása 2018. február 26-án hajnali 5:40-korGrafika: OMSZ

Sapka, sál, mínusz 18 fok, jó reggelt! Kissé hideg reggelre ébredtünk, a Mátrából és a Zemplénből mínusz 17-mínusz 18 fokot is jelentettek, de még az ország legmelegebb részein is mínusz 9 fok van.

Sokkal melegebb délelőtt se lesz, akkor az ország legmelegebb vidékein mínusz 3, általában pedig mínusz 7-mínusz 10 fok között alakul majd a hőmérséklet. Közben dél felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, délután az ország déli területein már havazás várható, a Dunántúlon a megerősödő szél miatt hófúvásokra is számítani kell. Fagypont fölé délután se emelkedik sehol a hőmérséklet, az északi és nyugati országrészben egész nap mínusz 5 fok alatt marad. Az éjszaka dermesztően hideg lesz megint, jellemzően mindenhol mínusz tíz fokig, vagy az alá süllyed a hőmérséklet.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.