Orbán szavaival alázzák Eger utcáin szegény Nyitrai Zsoltot

Fideszes ritkán kap olyan látványos maflást, mint ami Nyitrai Zsolt egri választókerületi jelöltnek jutott, amikor elkísérte a Főnököt első, egri kopogtatócédula-gyűjtő körútjára. Orbánnak is tetszett saját lesajnáló poénja, be is került Elnök úr első kampányvideójába:

Jól szórakozott a dolgon a helyi Jobbik is, és nem hagyták ki a ziccert: szereztek egy látványosan megviselt, olcsó mosógépet, és egy valóságos installációval turnézzák körbe a város főtereit. Az Egri Ügyek szerint a plakát-mosógép együttes feltűnt már a helyi Fidesz Rákóczi úti központja előtt is: 

Fotó: Egri Ügyek
Fotó: Egri Ügyek
Fotó: Egri Ügyek

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.