Orbán szavaival alázzák Eger utcáin szegény Nyitrai Zsoltot

Fideszes ritkán kap olyan látványos maflást, mint ami Nyitrai Zsolt egri választókerületi jelöltnek jutott, amikor elkísérte a Főnököt első, egri kopogtatócédula-gyűjtő körútjára. Orbánnak is tetszett saját lesajnáló poénja, be is került Elnök úr első kampányvideójába:

Jól szórakozott a dolgon a helyi Jobbik is, és nem hagyták ki a ziccert: szereztek egy látványosan megviselt, olcsó mosógépet, és egy valóságos installációval turnézzák körbe a város főtereit. Az Egri Ügyek szerint a plakát-mosógép együttes feltűnt már a helyi Fidesz Rákóczi úti központja előtt is: 

Fotó: Egri Ügyek
Fotó: Egri Ügyek
Fotó: Egri Ügyek

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.