Amint vége a nyári szünetnek, lezárhatják a Lánchidat

Budapest
2018 március 01., 08:24
comments 58

A Lánchíd felújítása kora ősszel indulhat, de előtte még a BAH-csomópont felüljáróját is fel kell újítani, jelentette be csütörtök reggel az M1-en Tarlós István főpolgármester.

A beruházást, amelynek része az Alagút és a Clark Ádám tér felújítása is, két részre bontották. Ősszel a Lánchidat zárhatják le, és a 2-es villamos alagútját újítják fel, a Váralagút és a tér felújítása a második ütemre marad, így a teljes projekt Tarlós optimistának tűnő becslése szerint is 3-3,5 évig húzódhat.

Tarlós más témákban is megnyilatkozott, ha már ott járt. Kérdezték a hódmezővásárhelyi választásról: Tarlós szerint az ellenzék "mintha túllelkesedné" a dolgot. "Az új polgármester egy jobboldali ember, túl sok ilyet nem fognak találni" - mondta. "Ettől még az ellenzék az országos választások megnyerésétől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől" - összegezte véleményét, aminek részeként még azt is kifejtette, hogy szerinte "kis zavar lenne az országban, ha az ellenzék kormányt alakítani se tudna". (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.