Amint vége a nyári szünetnek, lezárhatják a Lánchidat

A Lánchíd felújítása kora ősszel indulhat, de előtte még a BAH-csomópont felüljáróját is fel kell újítani, jelentette be csütörtök reggel az M1-en Tarlós István főpolgármester.

A beruházást, amelynek része az Alagút és a Clark Ádám tér felújítása is, két részre bontották. Ősszel a Lánchidat zárhatják le, és a 2-es villamos alagútját újítják fel, a Váralagút és a tér felújítása a második ütemre marad, így a teljes projekt Tarlós optimistának tűnő becslése szerint is 3-3,5 évig húzódhat.

Tarlós más témákban is megnyilatkozott, ha már ott járt. Kérdezték a hódmezővásárhelyi választásról: Tarlós szerint az ellenzék "mintha túllelkesedné" a dolgot. "Az új polgármester egy jobboldali ember, túl sok ilyet nem fognak találni" - mondta. "Ettől még az ellenzék az országos választások megnyerésétől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől" - összegezte véleményét, aminek részeként még azt is kifejtette, hogy szerinte "kis zavar lenne az országban, ha az ellenzék kormányt alakítani se tudna". (Via MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.