Megint egy fideszes képviselőjelölt sündörgött a választókorba lépett gimnazisták körül

Végzős gimnazistáknak szervezett filmvetítésen jelent meg a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje Budafok-Tétényben, tudta meg a 444.hu. Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke főleg Trianonról beszélt a diákoknak, és megemlítette, a rendezvény nekik köszönhető, ahogy az is, hogy a főszereplő Csányi Sándor is személyesen jelent meg a film vetítésén.

Az önkormányzat minden évben szervez filmvetítést a kommunizmus áldozatainak emléknapjához kapcsolódóan Budafok-Tétényben, de eddig nem volt politikai felhangja a rendezvénynek, maximum az alpolgármester vett részt rajta. Az Örök tél című film csütörtöki vetítésén azonban felvonult az önkormányzat teljes vezetése, és Német Zsolt, a választókerület fideszes képviselőjelöltje. 

A filmhez kapcsolódó beszélgetést is Németh Zsolt vezette, és kérdéseket tett fel  Trianonról és a határon túliak fontosságáról, mire a film producere egyértelműen közölte, hogy nem politikai megrendelés alapján dolgoznak, és nem ment bele mélyebben ezekbe a témákba.

A résztvevők elmondása szerint Németh Zsolt magát a kerület képviselőjeként mutatta be, és az önkormányzati küldöttség azt is megemlítette a diákoknak, nekik köszönhető, hogy a főszereplő Csányi Sándor is személyesen elment a vetítésre. Németh Zsolt mostanában nagyon hevesen kampányol, erről számtalan fotó árulkodik Facebook-oldalán, de erről a csütörtöki látogatásról egyelőre nem számolt be sehol.

Nem ez az első eset, hogy a választókorba lépő iskolásoknak kampányol egy politikus, Csöbör Katalin egy miskolci gimnáziumban álcázta méhnyakrákellenes előadásnak kampányestjét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.