Az MSZP Hadházy Ákos javára léphet vissza Szekszárdon, míg az LMP Kunhalmi Ágnes javára a XVIII. kerületben

Kedden zajlott egyeztetés az LMP és az MSZP-Párbeszéd vezetői között az esetleges kölcsönös visszalépésekről. Délután az atv.hu-n jelent meg cikk a felmerült körzetekről, melyeket azóta a 444-nek is megerősített az egyik párt tárgyalásokat ismerő elnökségi tagja. 

E szerint az LMP Hadházy Ákos körzetében, Szekszárdon, valamint Szombathelyen kérik visszalépésre a szocialista pártot, cserébe pedig az LMP Budapest XVIII. kerületében, azaz Kunhalmi Ágnes körzetében, valamint Nyíregyházán lépne vissza. 

A keddi találkozón az LMP-t Hadházy Ákos és Ungár Péter, míg az MSZP-P-t Molnár Gyula, Tóth Bertalan és Szabó Tímea képviselte. 

A cikk szólt arról is, hogy ezeken a körzeteken kívül is elképzelhető még visszalépés a két párt között, az LMP például Gödöllőben és a belvárosi választókerületben is gondolkozik, míg az MSZP-P továbbra is tárgyalna Pesterzsébet-Soroksárról, Kőbányáról, Zuglóról, Miskolc 2-es körzetéről és Szegedről. A tervek szerint a visszalépések véglegesítése március 15-e után történik majd meg. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.