Az MSZP Hadházy Ákos javára léphet vissza Szekszárdon, míg az LMP Kunhalmi Ágnes javára a XVIII. kerületben

POLITIKA
2018 március 6., 18:24
comments 219

Kedden zajlott egyeztetés az LMP és az MSZP-Párbeszéd vezetői között az esetleges kölcsönös visszalépésekről. Délután az atv.hu-n jelent meg cikk a felmerült körzetekről, melyeket azóta a 444-nek is megerősített az egyik párt tárgyalásokat ismerő elnökségi tagja.

E szerint az LMP Hadházy Ákos körzetében, Szekszárdon, valamint Szombathelyen kérik visszalépésre a szocialista pártot, cserébe pedig az LMP Budapest XVIII. kerületében, azaz Kunhalmi Ágnes körzetében, valamint Nyíregyházán lépne vissza.

A keddi találkozón az LMP-t Hadházy Ákos és Ungár Péter, míg az MSZP-P-t Molnár Gyula, Tóth Bertalan és Szabó Tímea képviselte.

A cikk szólt arról is, hogy ezeken a körzeteken kívül is elképzelhető még visszalépés a két párt között, az LMP például Gödöllőben és a belvárosi választókerületben is gondolkozik, míg az MSZP-P továbbra is tárgyalna Pesterzsébet-Soroksárról, Kőbányáról, Zuglóról, Miskolc 2-es körzetéről és Szegedről. A tervek szerint a visszalépések véglegesítése március 15-e után történik majd meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt