Hangtompítós puskával ment vaddisznóra egy kesztölci orvvadász

bűnügy
2018 március 11., 18:06

A szentendrei rendőrök elfogtak egy 57 éves férfit szombat reggel Pilisvörösváron. Az általa használt jármű átvizsgálásakor abban egy átalakított vadászfegyvert és egy, a jelenlegi adatok szerint illegálisan elejtett vaddisznó tetemét találták meg és foglalták le.

A férfi kesztölci lakhelyén tartott házkutatás során további vadászfegyvereket, lőszereket, hangtompítót és nagyobb mennyiségű vadhúst foglaltak le a rendőrök.

link Forrás

A szentendrei rendőrök az előállítást követően gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, majd bűnügyi őrizetbe vették. Orvvadászattal gyanúsítják. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.